...nezávislý trh pôžičiek, úverov a hypoték

Práve sa nachádzate: Pôžičkomat - pôžička ihneď na účet online

Pôžičkomat - pôžička ihneď na účet online

Dátum publikácie: 14.11.2015

Ak niekto potrebuje peniaze ihneď alebo veľmi rýchlo, najdostupnejšou cestou bez ohľadu na bonitu alebo finančnú minulosť sú pôžičky online. Ihneď na účet sa dá získať síce menšia suma, ale bezúčelovo a na čokoľvek.

Pôžičkomat - pôžička ihneď na účet online

Pôžičky ihneď online poskytuje samozrejme viac veriteľov a ide o nebankové pôžičky a úvery, ktoré sú charakteristické jednoduchým vybavením s minimom dokladovania. Na získanie vo väčšine prípadov nie je potrebné ani nutné predkladať potvrdenie o príjme a jeho výške a rovnako sa dá požičať aj bez dokladovania účelu použitia finančných prostriedkov. V praxi to znamená, že peniaze môžete využiť na hocičo a nemusíte veriteľovi predkladať, na čo ste ich minuli.

TIP: Výhodná ponuka na získanie rýchlej malej pôžičky Pôžičkomat:

  • jednoduché vybavenie
  • peniaze na účet do 24h od schválenia
  • dostupná pôžička
  • bez potreby ručiteľa
Pôžička až do 200 € Vyplniť žiadosť 5 klientov už dnes požiadalo

Pôžička ihneď online sa dá získať od viacerých poskytovateľov na nebankovom trhu s financiami, pričom my sa dnes pozrieme špeciálne na Pôžičkomat.sk, ale samozrejme pre úplnosť spomenieme aj jeho konkurenciu, aby ste si mali vybrať. Porovnanie je totiž veľmi dôležité pre to, aby bola recenzia objektívna a priniesla čo najviac možností a informácií pre každého, kto potrebuje požičať peniaze bez ohľadu na to, či ide o malé pôžičky alebo aj väčšie úvery.

Pôžičkomat

Prevádzkovateľom webového portálu Pôžičkomat.sk je spoločnosť Friendly Finance Slovakia s.r.o., ktorá ponúka na našom trhu krátkodobé pôžičky ihneď cez internet s vybavením priamo z pohodlia domova. Spoločnosť má bohaté skúsenosti zo škandinávskych krajín a krajín strednej Európy a tak môže ponúknuť svojim klientom ako aj novým záujemcom o úvery perfektný servis a skutočne rýchle vybavenie. Problémom nie sú pôžička ihneď, do 10 minút alebo najneskôr do hodiny.

Pôžička ihneď cez internet 365 dní v roku

Výhodou tohto typu úveru je, že je možné oň požiadať prostredníctvom internetu a online priamo z pohodlia domova. Na získanie je potrebné sa najprv zaregistrovať a splniť podmienky. Tie zahŕňajú vekovú hranicu nad 18 rokov, povinnosť byť občanom Slovenskej republiky a nebyť v omeškaní so splácaním úverov od iných finančných inštitúcií. Okrem toho je potrebné v registrácii zadať aj svoje kontaktné údaje, najmä mail a telefón, pre neskoršiu komunikáciu.

Prvá pôžička do 100 Eur

Ihneď po schválení registrácie je možné požiadať o prvý úver. Najprv je potrebné sa prihlásiť menom a heslom, ktoré si klient pri registrácii zvolí a následne priamo online cez webstránku Pôžičkomat.sk môže zvoliť v interaktívnom online formuláre výšku úveru a dobu splatnosti. Pre prvého žiadateľa je možné si požičať na úvod sumu od 25 do 95 €, pričom doba splatnosti je možná na 5 dní až 31 dní. Po bezproblémovom splatení sa dá samozrejme požičať na väčšiu sumu ďalšia pôžička online ihneď.

Pre koho je pôžička určená a na čo sa najlepšie hodí?

Na schválenie pôžičky nie je potrebné dokladovať výšku výplaty alebo iného príjmu a tak je pôžička bez príjmu. Napriek tomu sa dá vybaviť takmer ihneď pre veľký okruh klientov - požičať si môžu študenti, seniori a dôchodcovia (starobní dôchodcovia, invalidný dôchodcovia a poberatelia pozostalostných penzií), ale tiež napríklad aj ženy na materskej dovolenke. Najmä mamičky na MD určite ocenia fakt, že získanie je jednoduché bez preukazovania výšky príjmu.

Vzhľadom na charakter úveru, najmä s ohľadom na výšku poskytovanej pôžičky a lehotu splatnosti, je najlepšie využitie na menšie výdavky vtedy, ak Vám aktuálne chýbajú finančné prostriedky a potrebujete vykryť nečakané výdaje. Veľmi rýchle vybavenie a odoslanie pôžičky bezhotovostne priamo na účet znamená, že aj vtedy, ak sa Vám napríklad pokazí auto, spotrebič v domácnosti alebo máte iný neplánovaný výdavok, s pôžičkou to všetko hravo zvládnete.

Bez registra alebo nie?

Na to, aby ste si mohli požičať cez Pôžičkomat, nesmiete byť ako žiadateľ v omeškaní so splácaním voči iným finančným inštitúciami. V praxi to znamená, že nesmiete mať nesplatené pohľadávky z minulosti a taktiež ani nesplatené napríklad aktuálne splátky za iné úvery, pôžičky alebo iné finančné pohľadávky. Pokiaľ sa kvôli problémom so splácaním ocitnete teda v omeškaní, je to samozrejme prekážka k vybaveniu nového úveru cez Pôžičkomat a novú pôžičku si nevybavíte do chvíle, kým nebudete mať záväzky vyrovnané.

Bez poplatkov za vybavenie alebo iných skrytých poplatkov

Pôžičkomat si neúčtuje ani žiadne poplatky v súvislosti s pôžičkou, samozrejme okrem samotného úročenia. Nie je žiaden povinný registračný poplatok, nie je žiaden poplatok za vedenie úveru, žiadne poplatky za predčasné splatenie a žiadne iné skryté poplatky v súvislosti s úverom. Jediným poplatkom je poplatok z oneskorenia v prípade nesplatenia pôžičky načas v riadnom termíne splatnosti, pričom ide o poplatok v zákonnej výške zahŕňajúci oprávnené náklady na úkony v súvislosti s vymáhaním pôžičky.

Koľko sa dá požičať a na ako dlho

Čo sa týka výšky pôžičky, prvýkrát sa poskytuje úver do 95 €, po riadnom splatení prvého úveru sa dá získať druhá pôžička na 500 € a pri štvrtej pôžičke je možné si požičať až do 600 €. Piata pôžička je do výšky najviac 700 €, siedma do 800 € a deviata pôžička môže byť už do maximálneho úverového limitu a to 900 €. Dlhodobejší klienti si tak môžu požičať úver vo výške, ktorá presahuje väčšinu konkurenčných ponúk. Samozrejme sa dá požičať aj menej, napríklad pôžička 200 Eur.

Ihneď už od prvej pôžičky je možné využiť plný limit ohľadom doby splatnosti. Tá je flexibilne zvoliteľná na deň presne, pričom najkratšia lehota je 5 dní a najdlhšia 31 dní. To je o 1 deň navyše oproti väčšine konkurenčných podobných pôžičiek, ktoré sa poskytujú spravidla najviac na 30 dní. Kto sa ale napríklad ocitne v situácii, že nestihne načas v termíne splatiť úver, môže požiadať vopred o predĺženie lehoty splatnosti a to priplatením si navyše.

Plusy a výhody:

  • Vďaka tomu, že sa nebanková spoločnosť priamo špecializuje na tieto úvery, vie poskytnúť dokonalý servis každému klientovi
  • Celý proces posúdenia a schválenia tejto rýchlej pôžičky netrvá väčšinou viac ako 15 alebo 20 minút
  • V momente schválenia úveru sa peniaze odosielajú priamo na bankový účet do 10 minút
  • Požiadanie o úver je jednoduché z pohodlia domova cez internet a pôžička sa dá využiť na čokoľvek, pretože je bezúčelová
  • Nie je treba ani ručiteľ, ručenie a dokladovanie príjmu

Mínusy a nevýhody:

  • Nevýhodou môže byť obmedzená výška pri prvej pôžičke pre nového klienta a to len do 95 €
  • Taktiež je nutná pred poskytnutím prvého úveru najprv online registrácia, čo môže spomaliť získanie financií na prvý krát
  • Splatnosť je obmedzená vzhľadom na ostatné nebankové pôžičky, hoci vo vlastnom segmente je Pôžičkomat jeden z najlepších
  • Ak ste v omeškaní so splácaním svojich finančných záväzkov voči inej finančnej inštitúcii, je to prekážka na získanie pôžičky cez Pôžičkomat

Konkurenčné ponuky

Samozrejme, Pôžičkomat nie je jediná nebanková spoločnosť zameraná na rýchle úvery ihneď s vybavením online cez internet. Sú tu napríklad Credit One, Ferratum Bank alebo SMS Credits. Títo poskytovatelia ponúkajú tiež online úvery krátkodobého typu, pričom maximálnou možnou výškou pôžičky a dobou splatnosti sa môžu líšiť. Niekedy sú ale iné aj niektoré podmienky, napríklad Ferratum Bank požičiava krátkodobo najviac do 350 €, aj keď súčasťou ponuky tejto nebankovky je aj úver až do 700 €, no nejde už o typickú krátkodobú pôžičku.

Porovnanie krátkodobých pôžičiek s inými konkurenčnými ponukami:

maximálna výška pôžičky pôžičkomat

splatnosť pôžikčy pôžičkomat

Tu nájdete žiadosť o rýchlu pôžičku od Pôžičkomatu

Získať pôžičku

Článok spadá do kategorií: Nebankové pôžičky, Pôžičky ihneď